Un jucător de fotbal american a punctat la cazinou cu identitate falsă. Ce a pățit

Jocurile de noroc l-au atras ca un magnet pe un tânăr jucător din campionatul universitar de fotbal american. Așa că într-o zi, Lanard Fournette și-a luat inima în dinți și a trecut pragul unui cazinou. A făcut-o însă apelând la numele unui prieten de-al său, pentru a nu atrage atenția. Cu jetoanele în valoare de 1000 de dolari s-a așezat calm la o masă de craps, unde a zăbovit mai mult de un sfert de oră. S-a ridicat apoi și s-a îndreptat spre casierie, de data asta prezentându-se cu numele adevărat pentru a ridica banii. 

A fost momentul în care angajatul cazinoului a anunțat ofiterii de securitate din sală, care l-au reținut pe Fournette (Foto: theadvocate.com) pentru aproape o oră. I-au luat toate datele și l-au lăsat să plece acasă, urmând ca poliția să-și facă datoria. Lucru care s-a și întâmplat, jucătorul de 20 de ani fiind ridicat în momentul în care se pregătea să plece la antrenament. 

Când a fost interogat, Fournette a spus că a folosit identitatea unei alte persoane pentru a intra în cazino. Acum, el se află după gratii, în închisoarea East Baton Rouge Parish. 

Pentru cei de la Franklinton, este a doua lovitură în decurs de doar două luni. La începutul lunii aprilie, colegul său Adrian Magee a fost arestat pentru furt. ”Magee rămâne suspendat pe o perioadă nedefinită”, a declarat săptămâna trecută antrenorul Ed Orgeron, care acum nu a spus nimic despre Lanard Fournette (Foto: theadvocate.com)

Tânărul jucător are un frate celebru - Leonard Fournette, care joacă în NFL la echipa Jacksonville Jaguars. Fiind la prima infracțiune, și Adrian Magee și Lanard Fournette ar putea beneficia de clemență din partea judecătorului, a anunțat avocatul clubului la care cei doi sunt legitimați. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi