Un jucător de cricket a sărit de la etajul doi al unui hotel ca să scape dintr-un incendiu!

Jucătorii din naţionala de cricket a Pakistanului se pregăteau să meargă la masă când un incendiu devastator a cuprins hotelul din Karachi unde erau cazaţi. Speriaţi de moarte, oamenii au început să fugă care încotro. Surprins în cameră, starul Yasim Murtaza nu a putut ieşi pe hol şi a sărit de la etajul doi! S-a ales cu fracturi grave la picioare, dar a scăpat cu viaţă din infernul în care şi-au găsit sfârşitul 11 oameni. Alţi 70 au fost răniţi, iar cei cu arsuri grave au fost transportaţi de urgenţă la un spital din apropiere. Cele mai multe victime s-au intoxicat cu fumul greu din interiorul clădirii. 

În total, 4 jucători pakistanezi au fost răniţi. Unul dintre ei, Sohaib Maqsood s-a rănit în timp ce-şi salva familia din flăcări. 

Yasim a sărit disperat pe geamul camerei sale aflată la etajul doi când a văzut că nu se poate salva altfel. Ceilalţi jucători sunt bine, dar au avut nevoie de oxigen după ce au ieşit din hotel. Au fost momente de groază,

---a povestit antrenorul Nadeem Khan

Focul s-a iscat la primele ore ale dimineţii, în timp ce angajaţii pregăteau mâncarea în bucătăria hotelului din Karachi, unde naţionala de cricket a Pakistanului lua parte la un turneu internaţional. Televiziunile au prezentat imagini şocante cu oameni disperaţi sărind pe geamuri sau coborând pe funii improvizate din lenjeriile de pat (foto: dunyanews.tv)

Reprezentanţii spitalului unde au ajuns răniţii au declarat că cinci dintre victime sunt în stare critică. Pentru alţi 11 nu s-a mai putut face nimic, aceştia decedând în incendiu. 

 

Foto: etemaaddaily.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi