Un jocheu a furat 2 ceasuri Rolex pentru a plăti datoriile acumulate la jocuri de noroc!

Conform gazettelive.co.uk, Lewis John Purdie este un jocheu de 26 de ani din Middlesbrough care a fost arestat de curând pentru că a furat două ceasuri Rolex cu scopul de a plăti datoriile acumulate la jocuri de noroc,

ceasuri.jpg

Acesta și-a creat o dependență față de gambling de-a lungul anilor, el încălcând în mai multe rânduri una din regulile de aur ale pariurilor sportive: să nu joci niciodată banii pe care nu îți permiți să îi pierzi. Lewis a împrumutat bani de la cămătari pe care i-a pierdut la jocuri de noroc, iar atunci aceștia au început să îl amenințe că va avea de suferit dacă nu restituie datoria. Știind că nu are de unde să înapoieze suma împrumutată, acesta a recurs la un gest extrem.

Tânărul de 26 de ani a intrat într-un magazin de ceasuri și a spus vânzătoarei că tocmai a câștigat ceva bani la o cursă de cai, motiv pentru care s-a decis să își cumpere un ceas. El a solicitat două ceasuri Rolex pentru a le proba, iar după ce vânzătoarea i le-a dat, jocheul a luat-o la fugă. 

Șeful de magazin Paul Gofton a alergat după el, dar nu l-a putut prinde pentru că Lewis s-a urcat într-un taxi. Însă Paul a văzut numărul de înmatriculare al vehiculului și a anunțat autoritățile. Hoțul a fost prins destul de rapid, dar ceasurile nu au fost găsite, semn că acesta avea probabil deja un cumpărător pentru ele, sau le-a dat direct cămătarilor în locul datoriei în bani.

Urmărește meciul în direct și pariază live în timpul acțiuni la cea mai bună agenție

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi