Un inginer din echipa lui Hamilton a fost jefuit într-un taxi în Mexic, în drumul spre hotel

Staff-ul tehnic care îl însoţeşte peste tot în lume pe Lewis Hamilton a dat de necaz odată cu sosirea în Mexic, pentru Marele Premiu de Fornula 1. Un inginer de la Mercedes a fost jefuit în drumul de la aeroport spre hotel. Omul a luat un taxi, neştiind că pe banchetă, chiar lângă el, s-a urcat şi un hoţ. La puţine momente după plecarea de la aeroport, acesta a scos un pistol şi i-a forţat pe cei doi să-i dea toate bunurile de valoare. "Le-au fost luate ceasurile şi portofelele. Din fericire, nu au fost violenţe", a declarat unul dintre şefii echipei Mercedes. Şoferul l-a dus apoi pe inginerul lui Hamilton la hotel, care a chemat un coleg să plătească cursa. În ciuda faptului că a fost jefuit, acesta a ales să rămână în Mexic şi să-şi ajute echipa în cursa de mâine. Nu este pentru prima dată când oameni din staff-ul echipelor de Formula 1 şi chiar piloţi au avut de-a face cu hoţi. În 2010, britanicul Jenson Button şi trei ingineri ai echipei sale au fost jefuiţi, sub ameninţarea armei, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Braziliei. 

Sebastian Vettel (Ferrari), cvadruplu campion mondial, a stabilit cel mai bun timp al primelor două sesiuni de antrenamente libere pe circuitul "Hermanos Rodriguez" din capitala Ciudad de Mexico. Germanul i-a devansat pe cei doi piloți ai echipei Mercedes, Lewis Hamilton și Nico Rosberg, aflați în luptă directă pentru titlul de campion mondial din acest sezon.

Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului îi poate aduce lui Rosberg primul titlu de campion mondial din carieră. Pilotul german are un avans de 26 de puncte în fața campionului mondial en-titre, britanicul Lewis Hamilton. Germanul va obține trofeul în premieră în cazul în care va încheia victorios cursa din Mexic, iar Hamilton nu termină în primii 9. Saptămâna trecută, în Statele Unite, Hamilton a triumfat pentru a 50-a oara în Formula 1 și se află la o singură victorie în urma francezului Alain Prost, al doilea în clasamentul all-time al celor mai multe victorii. Echipa Mercedes ar putea stabili și un nou record istoric, 17 victorii într-un singur sezon competițional.

Clasament piloţi înaintea Marelui Premiu de Formula 1 din Mexic:

1. Nico Rosberg 331p

2. Lewis Hamilton 305p

3. Daniel Ricciardo 227p

4. Sebastian Vettel 177p

5. Kimi Raikkonen 170p 

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi