Un inginer a păcălit fiscul cu peste 60 mii lire sterline din dragoste pentru jocurile de noroc!

Un inginer din Marea Britanie a driblat fiscul timp de opt ani..Totul, pentru a-și ”hrăni” dependența față de jocurile de noroc! Tony Klinkovics, care avea un salariu anual de peste 55.000 de lire sterline, a prezentat declarații fiscale false și a recunoscut în fața anchetatorilor că este dependent de jocurile de noroc. 

Klinkovics a pledat vinovat pentru toate cele 10 capete de acuzare formulate de către judecători și a primit o condamnare de 16 luni de închisoare cu suspendare. La prima abatere, pedeapsa va fi reactivată iar bărbatul va fi trimis după gratii. Inginerul a avut parte de clemență din partea judecătorului pentru faptul că a recunoscut absolut tot și a cooperat cu organele de anchetă. 

”Declarațiile fiscale sunt importante, deoarece este vital ca oamenii de genul dumneavoastră să plătească în mod corect impozitele către stat. Dumneavoastră ați continuat să completați declarații false mulți ani, dar mărturisirea pe care ați făcut-o a fost una totală și sinceră. În același timp, ați acceptat faptul că sunteți dependent de jocurile de noroc. V-ați arătat remușcările și ați mărturisit în amănunt totul în momentul în care infracțiunea dumneavoastră a ieșit la iveală”, și-a motivat verdictul judecătorul Andrew Lockhart.

În afara condamnării cu suspendare, inginerul Klinkovics a fost obligat să efectueze 250 de ore de muncă în folosul comunității și i-a fost interzis să mai calce în cazinouri timp de trei luni. De asemenea, el va trebui să suporte o parte din cheltuielile de judecată imediat după ce ancheta va fi finalizată și de către poliție. 

Tony Klinkovics (Foto) nu era un scăpătat - în afara banilor obținuți din jocurile de noroc, el câștiga aproape 56 000 de lire sterline pe an ca senior manager de sistem la o companie din Coventry, între 2008 și 2013. În plus, între martie și iulie 2013, el a câștigat 15 000 de lire sterline la cazinouri. Apoi s-a mutat la o altă firmă, Yazaki Europe Ltd, și a prezentat o serie de declarații false cu privire la veniturile sale până în septembrie anul trecut, când a fost ”mirosit” de autorități. În total, el a prejudiciat statul cu 61 733 lire sterline. 

Avocatul bărbatului a declarat că se aștepta la un verdict cu suspendare, tocmai pentru ca inginerul să aibă posibilitatea să se reabiliteze. ”Domnul Klinkovics va face totul pentru a-și achita datoriile către stat. Cu siguranță, el ar fi întâmpinat dificultăți mari dacă era trimis la închisoare”, a declarat avocatul Tom Walkling.

Sursa/www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/engineer-tony-klinkovics-launched-60k-13002810

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!