Un ieșean a câștigat aproape 50,000RON pariind pe principalele campionate ale Europei!

Deși săptămâna se apropie de final și ne pregătim de o nouă etapă în campionatele de top ale Europei, încă mai apar bilete câștigătoare din weekend-ul trecut. 

Un ieșean a reușit să dea lovitura sâmbătă 17 septembrie, atunci când a pus la o agenție stradală Stanleybet un bilet care conținea nu mai puțin de nouă pronosticuri, toate de la meciuri din cele cinci campionate de top ale Europei: Anglia Premier League, Italia Serie A, Spania La Liga, Germania Bundesliga și Franța Ligue 1. Ponturile jucate au avut cote de 1.50 - 2.30, dar partea interesantă este aceea că pariorul a mizat o sumă destul de impresionantă pentru un astfel de bilet: 220RON

Biletul a fost câștigător, ieșeanul câștigând aproape jumătate de miliard de lei vechi! Mai exact, acesta a luat 48,954.95RON, și asta pentru că a beneficiat de un bonus de 9,154.95RON datorită numărului mare de ponturi de pe bilet. 

Nu uita, dacă ai și tu un câștig cu care te lauzi, nu ezita să uplodezi biletul în secțiunea Imagini Bilete pentru a putea fi văzut și de către alți pariori. 

iesean.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi