Un german a devenit rege la Spin&Go! Reacția unui campion belgian la jack-pot-ul de 1 mil dolari

Cea mai bună cameră de poker online, PokerStars a schimbat pentru totdeauna viața unui bărbat din Germania. De la un simplu funcționar public, omul (a cărui identitate nu a fost dezvăluită) a devenit peste noapte milionar jucând Spin&Go. A pus mâna pe 1 milion de dolari și a intrat în clubul select al milionarilor din poker-ul online. 

"Suntem doar la jumătatea drumului cu noua noastră promoție - ”PokerStars Makes Millionaires” și suntem încântați să anunțăm că am mai făcut un milionar! Și ăsta este doar începutul. Pentru că ne-am propus ca până pe 4 iunie să mai facem încă 10 milionari. Suntem singura cameră de poker online care poate oferi câștiguri atât de mari într-un timp atât de scurt”, a declarat Vadim Soloveychik, Poker-Marketing Director la PokerStars. 

Cei de la PokerStars speră să facă încă 10 oameni milionari până la finalul lunii iunie, ca parte integrantă a acestei promoții. Bryn Kenney și Julian Stuer sunt ultimii câștigători, ei obținînd câștiguri de șapte cifre la recentul campionat PokerStars de la Monte Carlo. 

Ce se întâmplă în interiorul corpului când câștigi un milion?

Cei de la PokerStars au dat răspunsul la întrebarea care îi frământă pe mulți specialiști. Aceștia au creat un clip video în care sunt explicate stările prin care trece un om atunci când devine milionar la poker. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII!

În decurs de o milisecundă, hipotalamusul din creier trimite un semnal către glandele suprarenale care eliberează instantaneu hormoni în sânge. Ritmul cardiac crește și pompează mai mult sânge în mușchi, care își măresc volumul cu până la 40 la sută! E ca și când corpul e legat la curent, gata să explodeze...Sunt dezvăluirile unuia dintre cei mai cunoscuți psihologi din lume, Marcie Ferros - cea care a explicat punctul ce se întâmplă în momentul în care cineva a câștigat 1 milion de dolari la jocurile de noroc. 

Iată etapele transformării corpului, după Marcie Ferros: 

1. Irigarea cu sânge peste măsură a mușchilor și tensionare bruscă a acestora

2. Expresia facială se schimbă radical și imediat

3. Impresia că zbori sau că ai paralizat de emoție

4. Creșterea ritmului cardiac datorită impulsului de adrenalină

5. ”Pielea de găină” și creșterea rapidă a temperaturii corpului

Află care sunt camerele de poker la care te poți juca de pe telefonul mobil: https://pariurix.com/camere-de-poker-online-unde-poti-juca-de-pe-telefonul-mobil.html

Acum, priviți reacția campionului belgian Davidi Kitai, care tocmai a câștigat 1 milion de dolari la Monte Carlo. Ce ziceți, are dreptate psihologul Marcie Ferros?..

Sursa/https://calvinayre.com/2017/05/11/poker/pokerstars-crown-another-millionaire-scoop-raise-money-reg/ 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi