Un fotbalist din Suceava a fost arestat după ce l-a bătut pe arbitru la finalul meciului!

Meciul din Liga a 5-a dintre Bucovina Şerbăuţi şi Sporting Poieni Solca s-a încheiat cu un scandal de proporţii. Nemulţumit de deciziile arbitrului Florin Blănariu, care l-a şi eliminat, jucătorul gazdelor Ionuţ Onesim l-a luat la pumni! Omul, care a fost luat la bătaie de mai mulţi jucători ai gazdelor, şi-a scos certificat medico-legal şi a depus plângere la poliţie. În baza acesteia, bătăuşul a fost arestat şi şi-a petrecut o noapte după gratii. A fost eliberat a doua zi, sub control judiciar. 

La începutul acestei săptămâni, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de Ionuţ Onesim."Cercetările sunt în plină desfăşurare şi urmează a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă", se arată într-un comunicat emis de IPJ Suceava. 

"E un semnal de alarmă. Violenţa nu aduce nimic bun", a declarat pentru "Gazeta de Suceava" Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava. Anton (foto: gazetasv.ro) este cel care a iniţiat la începutul acestui sezon o campanie împotriva violenţei la meciurile de fotbal. Aceasta a anunţat că, pe viitor, cluburile vor fi obligate să asigure paza la marginea terenului pe toată durata partidei.

Noi, pe linie sportivă, am luat măsuri. Am dictat cele mai mari amenzi care sunt prevăzute în regulament. Sper să fie primul și ultimul jucător reținut pentru acte de violenţă pe stadioanele din județul Suceava. E un semnal de alarmă pentru toți membrii afiliați. Violenţa nu aduce nimic bun. Noi obligăm cluburile să aibă forțe de ordine la meci, dar, din lipsă de personal, acest lucru nu se respectă de multe ori.

Nu putem însă să ghicim unde vor apărea incidente, în condițiile în care, în fiecare duminică, în jur de 25 de localități găzduiesc meciuri de fotbal. În viitoarea Adunarea Generală voi propune îmbunătățirea regulamentului, astfel încât să obligăm cluburile organizatoare să aibă un agent de pază la fiecare meci ,

---a spus preşedintele AJF Suceava

Comisia de Disciplină a AJF Suceava l-a suspendat pe jucătorul Ionuţ Onesim pentru doi ani şi l-a amendat cu 4000 de lei. În plus, terenul echipei din Şerbăuţi a fost suspendat pentru următoarele 6 etape. La puţine momente după anunţarea deciziei, cei de la Bucovina Şerbăuţi au anunţat că se retrag din campionat. 

 

Foto: gazetasv.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi