Un fotbalist din Rusia a murit după ce a fost lovit de un fulger pe teren!

Scene de coşmar în Rusia, la un meci de fotbal jucat între două echipe de studenţi, în oraşul Rubtovsk. Un fulger a lovit stâlpul porţii la un corner, iar unul dintre jucători a căzut ca fulgerat. Nu a mai putut fi salvat - tânărul jucător a murit pe loc! Alţi trei fotbalişti au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează Associated Press. Nu se ştie însă în acest moment care mai este starea acestora, pentru că autorităţile din Rusia nu au oferit mai multe detalii. În noiembrie anul trecut, un jucător din Bolivia a murit pe teren după ce a fost lovit de un fulger. David Alvarez s-a prăbuşit instantaneu pe teren, iar alţi opt jucători au avut nevoie de intervenţia medicilor. 

Incidentul din Rusia este al doilea de acest fel din acest an. În luna mai, 30 de copii au fost loviţi de un fulger în timpul unui meci de fotbal jucat în Germania. Incidentul s-a petrecut la un meci de juniori, în regiunea Rhineland-Palatinate. Trei adulţi au fost răniţi grav, unul dintre aceştia fiind chiar arbitrul întâlnirii.Un singur om a ajuns, însa, de urgenţă la spital cu un elicopter.

Cei 30 de copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, şi alti doi adulţi au fost stabilizaţi la faţa locului, având bătăi neregulate ale inimii. Au fost duşi la spital ulterior, ca măsură de precauţie. Conform martorilor, fulgerul a lovit din senin - nu era nici înorat şi nici nu ploua. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi