Un fotbalist din Premier League a fost arestat ! De vină este alcoolul!

De-a lungul timpului am fost cu toţii martori la cazuri celebre de fotbalişti care au avut mult de pierdut din cauza alcoolului. Mulţi şi-au distrus carierele sau au ajuns după gratii în urma unor incidente nefericite şi primele exemple care îmi vin în minte sunt Tony Adams (unul dintre cei mai mari fundaşi din fotbalul englez), Paul Gascoigne (cel mai talentat fotbalist englez de la începutul anilor ‘90), brazilianul Garrincha (consierat cel mai bun dribleur din istoria fotbalului) sau, cel mai recent exemplu, Arturo Vidal.

Este şi cazul unui fotbalist de la Everton, care a fost arestat recent după ce a produs un accident rutier în stare de ebrietate. El este Darron Gibson, mijlocaş irlandez de 27 de ani, care în ultimele sezoane s-a confruntat cu mari probleme medicale. Se pare însă că şi-a “înecat amarul” în licoarea lui Bachus, fapt care l-a trimis direct în arestul poliţiei.

Totul s-a întâmplat în data de 16 august, aşadar în urmă cu câteva zile, când fotbalistul a condus în stare de ebrietate bolidul de lux pe care îl deţine, un Nissan Skyline GT-R Nismo în valoare de peste 150.000 de euro şi a accidentat un bicilist chiar în apropierea casei sale din Altrincham, Cheshire. Mai mult, Darron Gibson n-a oprit să anunţe incidentul şi fugind de la locul accidentului a intrat în coliziune cu o pompă de carburant dintr-o staţie peko.

Pariază live la cel mai mare operator de pariuri online!

Abia atunci a fost depistat de poliţişti, care au constatat că avea o alcolemie peste limita admisă în aerul expirat. A fost dus în arestul poliţiei unde a petrecut câteva ore înainte de a fi acuzat de conducere imprudentă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi fugă de la locul accidentului. Urmează să se prezinte în faţa magistraţilor pe 1 septembrie pentru a primi pedeapsa.

Un tip într-o mașină frumoasă, neagră s-a oprit fix în pompa noastră de benzină. Mai mulţi poliţişti au ajuns destul de repede; probabil îl căutau deja. Nu ştiu ce s-a întâmplat mai înainte pe drum, doar am văzut cum şoferul a fost arestat pe loc.Lucrător la benzinăria în cauză.

Un lucru destul de ciudat este faptul că ora accidentului a fost 09:45, iar dacă un fotbalist este în această stare la prima oră a dimineţii arată clar că este dependent de băuturi alcoolice.

Darron Gibson s-a consacrat în tricoul lui Manchester United, pentru a care a evoluat în 32 de partide şi a marcat 3 goluri, iar din 2012 evoluează la Everton. A adunat până în prezent şi 25 de prezenţe pentru naţionala Irlandei.

Astfel de comportamente deviante nu se intersectează cu fotbalul, doar fac de ruşine acest sport şi cu siguranţă unii fotbalişti trebuie să fie mai responsabili.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi