Un fotbalist al Gloriei Buzău recunoaște că echipa sa chiar a fost implicată în blaturi pentru pariuri!

Așa cum deja probabil știi, în urmă cu o lună 17 persoane din cadrul clubului Gloria Buzău au fost suspendate și amendate de către FRF pentru că ar fi trucat mai multe meciuri pentru pariuri, atât din Liga 2, cât și dintr-un cantonament de pregătire din Turcia.

Ieri a apărut pe prosport.ro o știre conform căreia fotbalistul Dorin Burlacu, suspendat și el pentru 6 luni, a recunoscut că acuzațiile aduse sunt cât se poate de adevărate. Atacantul de 23 de ani susține că a fost în urmă cu 3 săptămâni la sediul FRF din proprie inițiativă pentru a oferi amănunte despre meciurile trucate, iar de atunci este amenințat de către Sorin Bodoc, finul lui Romică Bunică (antrenorul secund al Gloriei, suspendat și el pentru 2 ani).

gloria-buzau.jpg

Interesant este că în urmă cu două luni Burlacu a furat cheile mașinii unui prieten și a condus beat, acesta lovind pe străzile din Râmnicu Sărat o altă mașină, care surpriză, aparținea chiar lui Bodoc, sau mai bine zis tatălui acestuia. Conform ziarului local Opinia, Burlacu s-a ales cu dosar penal și este nevoit să plătească lui Bodoc despăgubiri în valoare de de 4,000RON. Fotbalistul Gloriei susține că i s-a sugerat să își retragă declarațiile făcute la FRF, iar în schimb nu va mai trebui să achite vreun leu, și mai mult decât atât, va beneficia și de o reparație gratuită a propriei mașini, care costă 5,000€. 

Eu unul sunt foarte curios cum din toate mașinile posibile, Burlacu a reușit să o lovească fix pe cea a finului lui Bunică, dar asta contează mai puțin. În orice caz situația pare destul de încâlcită și va fi interesant de urmărit ce se va întâmpla în continuare în acest caz. În încheiere să vedem și două declarații, una a lui Dorin Burlacu, și una a unui coleg de la Gloria, ambele date pentru prosport.ro.

Au fost meciuri aranjate! Eu, fiind mai mic, aflam ba pe tunel, ba chiar la începutul meciului, deci prea multe nu ştiam. De abia din teren aflam şi eu cum şi în ce fel trebuie să decurgă jocul. De exemplu, într-un meci ni se spunea să dăm două goluri, în alt meci, dacă nu putem să dăm noi gol, să-i lăsăm pe ei să înscrie două goluri în prima repriză, două în a doua. Deci multe partide s-au jucat la goluri. Mi se spunea ba să o las mai moale, ba să nu trag la poartă.
-  Dorin Burlacu 

De la un retardat care fură maşini şi conduce beat mort şi mai izbeşte o altă maşină, pe un bulevard lat, la ce să te aştepţi? Asta spune tot. Trebuie să şi demonstreze ce spune. Ce credibilitate are un retardat? Fotbalistic, nu a demonstrat nimic până la vârsta asta. Doar în Liga a VII-a, care la noi nu există, să joace.
- Clement Pălimaru (fotbalist Gloria Buzău)

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!