Un fost mare campion revine în ring pentru a-l înfrunta pe Floyd Mayweather

Boxul este unul dintre cele mai mediatizate sporturi, iar de-a lungul timpului a produs o mulţime de campioni. Unul dintre ei este Floyd Mayweather, însă aroganţa de care dă dovadă este pe cale să-l readucă în ring pe unul dintre cei mai mari adversari ai săi.

Este vorba de Oscar "Golden Boy" de la Hoya, campion olimpic în 1992 şi câştigător al titlului mondial la şase categorii diferite de greutate. Americanul de origine mexicană a ajuns acum la 42 de ani şi s-a retras în 2008 după înfrângerea contra lui Manny Pacquiao.

De atunci nu s-au mai auzit prea multe lucruri frumoase despre el, ci mai mult despre problemele cu alcoolul şi curele de dezintoxicare pe care le-a urmat. Şi-a manifestat intenţia de a se întoarce în ring şi a declarat că se simte pregătit pentru o luptă contra lui Floyd Mayweather. Chiar dacă ţinta lui principală este Floyd, promoterii au luat în calcul şi un refuz al acestuia şi s-au reorientat spre un alt campion, Gennady Golovkin.

Mă simt extraordinar. Am multă motivaţie în acest moment şi sunt determinat si “înfometat”. Sunt tânăr, sănătos şi mă simt ca la 32 de ani. Toată lumea pe stradă îmi spune: trebuie să lupţi încă o dată cu Floyd sau GGG. Nu revin din motive financiare deoarece nu este cazul. Singurul lucru pentru care aşi reveni este acela de a lupta cu cei mai buni. Îmi lipsesc luptele foarte mult. Încă sunt în formă, pot alerga 8 mile şi lovesc sacul de box timp de 12 runde, iar de alcool nu m-am mai atins de mult timp. Este cea mai bună perioadă din viaţa mea.Oscar de la Hoya

Intenţiile sale nu sunt văzute cu ochi buni de lumea boxului, care nu-l consideră un adversar de talia lui Floyd Mayweather. Cei doi s-au întâlnit o dată, pe 5 mai 2007 pentru centura WBC la categoria super-semijlocie, când Floyd s-a impus la puncte.

De la Hoya ar fi un prost să revină la 42 de ani pentru un asemenea meci. A avut o carieră impresionantă, dar ce a fost ... a fost. Are tot dreptul să revină, dar este greu după şapte ani să facă faţă în ring. Contra lui Mayweather ar putea rezista 12 runde, deoarece acesta nu este cel mai dur boxer din lume. Dar Golovkin? Este o glumă? Ar putea fi rănit serios sau chiar mai mult.Bob Arum, promoter

Floyd Mayweather n-ar spune nu şi se gândeşte cu siguranţă la câştigurile de pe urma unei astfel de gale. Deşi lui Manny Pacquiao nu i-a oferit revanşa declarând că se gândeşte la retragere, contra lui De la Hoya este gata să intre în ring.

A spus că vrea revanşa? Dacă asta îşi doreşte o va primi. Îl aştept în ring în septembrie.Floyd Mayweather

Vă recomandăm să pariaţi pe meciuri de box la această casă de pariuri online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi