Un fost internațional român recunoaște că a luat parte la un meci aranjat în Italia!

Din rândul țărilor cu un fotbal puternic, Italia este de departe cea unde au loc cele mai multe meciuri aranjate. Dorin Goian a povestit pentru ProSport un episod de pe vremea când juca în Italia în Serie B la echipa Spezia.

Conform fostului internațional român, în timpul partidei Padova vs Spezia din etapa a 41-a a sezonului 2012 - 2013, jucătorii italieni ai celor două echipe s-au înțeles pe teren pentru ca partida respectivă să se termine cu un rezultat de egalitate. Meciul chiar s-a încheiat în final cu o remiză, scor 1:1, după ce oaspeții au egalat prin penalty în minutul 66. 

goian.jpg

Dorin Goian a fost titular în acel joc dar a fost înlocuit după doar 25 de minute deoarece a suferit o accidentare destul de gravă. La finalul acelei ediții de campionat, Padova a terminat pe locul 11, iar Spezia pe 13.

Vă spun de un joc din Serie B în care, în penultima etapă, a fost o înţelegere între jucători pe teren ca jocul să se termine cu oremiză. Şi aşa a fost. Repet, a fost o înţelegere pe teren, între jucători. În Serie B sunt foarte mulţi jucători care migrează de la o echipă la alta. Italienii au vorbit între ei. Mulţi dintre ei se cunoaşteau de pe la alte formații. Eu am fost pe teren la acel meci, s-a terminat 1-1. Eu am ieşit în minutul 25, am făcut fisură de mandibulă, o lună m-am alimentat cu paiul. Ţin minte perfect acel joc.
- Dorin Goian pentru prosport.ro

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi