Un fost fotbalist din Bundesliga riscă 15 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Marcelo Pletsch, fost jucător la Borussia Monchengladbach în perioada 1999-2005, riscă ani grei de puşcărie. Fostul fotbalist a fost prins la sfârşitul anului trecut când transporta nu mai puţin de 793 de kilograme de marijuanaA fost arestat de poliţie, iar camionul - proprietate personală, i-a fost confiscat. De atunci, fostul fotbalist este după gratii şi aşteaptă finalizarea anchetei procurorilor, care au dezvăluit că este vorba despre o reţea mare, foarte bine pusă la punct. El riscă între 5 şi 15 ani de închisoare. 

Pletsch n-a reuşit să facă avere din fotbal şi la 3 ani după ce s-a retras a început să intre în afaceri murdare. Aşa că s-a apucat de trafic de droguri, el devenind ceea ce se cheamă un "cărăuş". Fostul jucător al Borussiei Dortmund şi-a cumpărat mai întâi o fermă, în apropierea graniţei cu Paraguay. Acesta era folosită drept paravan pentru afacerile cu droguri, pe care le căra cu ajutorul unui tir (foto). 

Ajuns la 40 de ani, Pletsch şi-a început cariera la Ceara, a trecut apoi la Oliveira de Frades şi în 1999 a semnat cu Borussia Monchengladbach, unde a jucat până în 2005. A trecut apoi pe la FC Kaiserslautern, Panionios, Omonia şi Vojvodina. Ultilma echipă la care a jucat s-a numit Cascavel - nume predestinat parcă pentru dorinţa avidă a lui Pletsch de a face bani.  

 

Foto: mainsports

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi