Un fost "Balon de Aur" revine pe teren la 43 de ani

În aceste zile se vorbeşte tot mai mult despre revenirea pe teren a unui nume colosal în fotbalul internaţional, fost campion mondial şi câştigător al "Balonului de Aur", care a făcut furori în tricourile lui AC Milan şi Barcelona.

maxresdefault.jpg

Este vorba despre brazilianul Rivaldo, care "a agăţat ghetele în cui" la începutul anului 2014 şi care se pare că nu poate sta prea departe de gazon nici la vârsta de 43 de ani. Acesta a anunţat că va reveni pe terenul de fotbal în tricoul formaţiei Mogi Mirim din eşalonul secund al Braziliei, club la care este şi preşedinte. Aici evoluează şi fiul legendarului fotbalist, Rivaldinho, un atacant de perspectivă.

Mogi Mirim se luptă în partea de jos a clasamentului şi încă n-a obţinut vreo victorie în primele opt etape de campionat. Rivaldo se ocupă de problemele administrative ale clubului şi a pierdut recent sprijinul fanilor, după ce a scumpit preţul biletelor de la 6$ la 32$. Revenirea pe teren poate face uitată această problemă şi cu siguranţă suporterii aşteaptă cu entuziasm momentul.

Vreau să ajut jucătorii să treacă peste perioada dificilă, deoarece locul nostru nu este la retrogradare. Suntem mult mai buni de atât. Cred că antrenându-mă zilnic cu băieţii le pot oferi prin experienţa mea liniştea de care au nevoie. Nu voi juca toate meciurile, dar în acest moment sunt un jucător legitimat, cu contract valid. Genunchiul meu este foarte bine şi antrenamentele mă vor ajuta şi mai mult.

Rivaldo

Fostul star al naţionalei Braziliei este un nume legendar în fotbal, câştigând "Balonul de Aur" în anul 1999 şi titlul de campion mondial în 2002. A încântat sub culorile unor formaţii precum Barcelona, AC Milan sau Deportivo la Coruna, însă apusul carierei l-a găsit la echipe "no name" din Uzbekistan şi Angola.

Cazul său nu este singular, mulţi jucători brazilieni jucând adesea până la vârste înaintate, deoarece nivelul competiţiei interne le permite şi amintesc aici pe Romario sau Rogerio Ceni.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi