Un flop 100% Românesc! Premii totale de peste 2200€!

imageedit28029076591.jpg
 
Unibet a obţinut de curând licenţa pentru următorii 10 ani în România şi a decis să sărbătorească acest eveniment împreună cu clienţii săi fideli.

Astfel, a gândit o promoţie adresată exclusiv românilor. În fiecare săptămână a lunii septembrie, la Unibet poţi participa la o promoţie prin care realizările de la mesele de cash se vor transforma în premii în bani şi tickete de calificare la Unibet Open Bucureşti (cel mai mare turneu de poker din ţara noastră, care va avea loc în luna decembrie - DETALII AICI -). Câştigă puncte prin completarea diverselor realizări la mesele de cash game şi, graţie poziţionării din clasamentele săptămânale, poţi avea acces la super-premiile acordate.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A BENEFICIA DE EXCELENTA PROMOŢIE UNIBET!

Cum câştigi punctele?

Există 7 variante în care îţi vor fi oferite puncte nelimitate, dar sunt situaţii în care poţi câştiga şi un număr fix de puncte: în fiecare zi sau săptămânal (patru variante). Trebuie să ai grijă, însă: mesele cash NHLE 4/PLO 4 (cu big blind de 4 euro) nu sunt incluse în această promoţie. De asemenea, atenţie la următorul aspect: dacă într-o zi completezi realizarea la NLHE, nu poţi să completezi questul şi la PLO în respectiva zi.

Mai jos îţi vom explica pas cu pas modalitatea în care punctele pot fi câştigate:

1. Primeşti un punct la Hold'Em, Omaha sau Banzai de fiecare dată când câştigi sau împarţi câştigul într-o mână din poziţia de dealer.

2. Ai acces la două puncte la No Limit Hold'em sau Banzai (un punct pentru pot limit Omaha) dacă vei vedea un flop cu alţi 3 jucători aflaţi încă în joc.

3. Acelaşi număr de puncte ca în exemplul anterior vei primi şi dacă vei vedea flopul de două ori la rând.

4. Eşti recompensat cu două puncte la Omaha şi patru la Hold’em sau Banzai dacă dealer-ul îţi va oferi cartea pe care nimeni nu vrea să o vadă înainte de flop: 2-7.

5. Un bonus va fi primit dacă vei pierde la showdown cu o pereche de aşi în mână. Vei primi pentru asta 20 puncte dacă joci Omaha şi 60 puncte dacă joci Hold’em sau Banzai.

6. 100 puncte primeşti la Omaha şi 250 la Hold’em sau Banzai dacă vei reuşi să completezi un careu.

7. Dacă vei avea şansa să obţii o chintă royală, vei debloca bonusul cel mai mare: vei fi recompensat cu 500 puncte la Omaha şi 1500 la Hold’em sau Bazai.

Recompensele fixe, care se pot câştiga doar dacă vei juca cash game Hold’em sau Banzai:

1. Vei primi zilnic 50 puncte dacă vei evolua la două mese simultan.

2. Alte 50 de puncte poţi obţine dacă obţii un stack de 20BB la orice masă cash de Banzai.

Recompense săptămânale, care pot fi accesate doar dacă vei evolua la mese cash game de tipul Hold’em sau Banzai:

1. Obţii 750 puncte dacă vei vedea cel puţin 5 flopuri în minimum 3 zile la rând.

2. Vei primi alte 1500 puncte dacă vei vedea măcar 5 flopuri în fiecare zi dintr-o săptămână (7 zile la rând).

imageedit25994242951.jpg

Cum era de aşteptat, în această promoţie destinată exclusiv românilor, cu premii extrem de atractive, va conta în clasament şi miza pentru care joci. Următorii multiplii vor fi aplicaţi pentru fiecare din realizările obţinute pe durata nelimitată.

rszmultiplicatorsicepotcastiga.png

Perioada în care e disponibilă promoţia: Prima săptămână se va închide pe 9 septembrie, a doua va dura până pe 16, a treia are încheierea pe 23, iar a patra se termină pe 30 septembrie.


Ce poţi câştiga?


Săptămână de săptămână vor fi premiaţi primii 14 clasati. Ca atare, în primele 3 săptămâni liderul va primi două bilete la turnee Hold’em cu buy-in de 50 euro, dar şi un bilet de 50 euro la calificarile Unibet Open. Al doilea clasat va primi un bilet la un turneu cu buy-in de 50 euro, dar şi unul cu buy-in 50 euro la calificările Unibet  Open. Al treilea în ierarhie va primi 3 bilete la turnee cu buy-in de 10 euro, dar şi un bilet de 25 euro la Unibet Open. Premiile vor continua să se micşoreze progresiv până la ocupanţii locurilor 11-14, care vor primi un bilet cu un buy-in de 10 euro la un turneu de calificare Unibet Open.

rszpremii.png

Săptâmana finală vine cu o mare surpriză: premiile pentru turneele Hold’em vor fi dublate. Clasamentul va fi actualizat zilnic, putând fi accesat AICI.


Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!