Un fan englez a ajuns la spital după meciul cu Slovacia - a fost înjunghiat de un rival într-un bar!

2 000 de fani englezi au însoţit naţionala la Bratislava la debutul în preliminariile Mondialului diin 2018. Adam Lallana a marcat golul fericirii pentru trupa lui Sam Allardyce în ultimul minut din prelungiri, iar suporterii englezi au declanşat sărbătoarea pe strazi. A curs multă bere în baruri, iar până la scandal nu a mai fost decât un pas. Mai mulţi fani slovaci au sărit la bătaie, iar în învălmăşeala creată doi dintre suporterii englezi au fost înjunghiaţi. Unul dintre ei a fost transportat la spital şi operat de urgenţă, pentru că rănile din piept şi abdomen erau grave.

Tatăl a trei copii, Craig Rosie şi-a revenit, iar poliţiştii încearcă acum să dea de urma atacatorilor. Acesta a povestit că iniţial nu şi-a dat seama că este rănit. Abia după ce l-a văzut pe prietenul lui plin de sânge a realizat că a fost şi el înjunghiat. Soţia bărbatului în vârstă de 42 de ani a povestit scenele de groază. Danielle a declanşat o strângere de fonduri online ca să-şi aducă acasă bărbatul. "Îl vreau pe Craig în siguranţă, acasă!", a spus aceasta.

Soţul meu a fost într-un pub din centrul orașului Bratislava și acolo suporterii slovaci au sărit la bătaie. Craig şi prietenul lui au fost prinşi la mijloc. Iniţial el nu şi-a dat seama că a fost înjunghiat, probabil din cauza şocului!,

---a povestit soţia fanului înjunghiat

Poliţia a intervenit în forţă la 3 dimineaţa si i-a calmat cu greu pe bătăuşi. Cel puţin 6 fani englezi şi doi slovaci au fost arestaţi. Doi dintre suporterii englezi au rămas după gratii - primul s-a bătut cu un poliţist, iar celălalt a agresat un funcţionar public. 

 

Foto: Facebook

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi