Un englez a furat 10,000£ din conturile iubitei sale și i-a jucat la jocuri de cazino!

Cei de la gazettelive.co.uk ne anunță că Jonathan Richards, un bărbat de 35 de ani din High Church Wynd, Yarm (un oraș din North Yorkshire, Anglia) a furat peste 10,000£ din conturile iubitei sale fără ca aceasta să știe, și a jucat banii la jocuri de cazino.

jonathan-richards.jpg

În octombrie 2014 cei doi erau împreună, atunci când Jonathan a avut ideea ”genială” de a furat banii iubitei sale. Bărbatul a reușit să deschidă două carduri de credit pe numele acesteia, deși ea nu a fost prezentă și nici nu a știu de existența acelor carduri. Nu știu exact cum sunt legile în Anglia, dar îmi imaginez că a fost suficient ca individul să aibă acces la anumite documente ale prietenei sale.

Timp de două luni acesta a sustras în mai multe rânduri sume cuprinse între 50£ și 450£ pe care le juca la jocuri de cazino. În decembrie 2014 fata a aflat de isprava iubitului său; acesta a recunoscut că a luat banii dar a susținut că i-a returnat și nu are idee de ce nu au intrat pe cont.

Evident că aceasta a fost o minciună, iar în februarie 2015 cei doi s-au despărțit. Bărbatul i-a spus într-un mesaj că are o dependență față de jocuri de noroc și că de aceea a recurs la un asemenea gest. Însă când a fost arestat, el a negat acuzațiile aduse și a mințit din nou, spunând că iubita sa era lângă el când a deschis cardurile și că i-a dat voie să retragă și să joace banii respectivi.

Abia recent a fost dată o decizie în acest caz. În ciuda tuturor lucrurilor menționate mai sus, Jonathan a fost iertat de închisoare; el a primit o condamnare de 2 ani cu suspendare, și are la dispoziție 15 luni să restituie banii și să arate că s-a schimbat. Decizia este una cel puțin surprinzătoare, ținând cont că acesta nu este la prima infracțiune. Cu ceva timp în urmă el a furat mai multe lucruri din casa surorii sale pe care le-a amanentat pentru a avea bani de ”păcănele”.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi