Un electrician britanic a furat peste 850,000£, bani pe care i-a jucat la pariuri!

Ieri v-am prezentat o știre în care v-am spus că cei de la Paddy Power au încurajat o persoană dependentă de pariuri să parieze în agenții de cartier toți banii pe care acesta îi avea, el ajungând să piardă cinci slujbe, casa dar și familia. Astăzi vin cu un nou exemplu de lăcomie a unei case de pariuri britanice care i-a adus atât acesteia cât și altor persoane terțe numai probleme.

Conform celor de la The Guardian, un client Gala Coral a mizat pe durata a trei ani suma totală de £850,000, deși acesta lucra ca electrician. Staff-ul agenției a observat că pariorul juca sume mult mai mari de bani decât și-ar fi putut permite în mod normal, și chiar l-au luat în evidență ca fiind un client ”special”. Chiar și așa, ei nu au luat nici o măsură și nici nu au făcut investigații suplimentare pentru a vedea cum își permite acest client să joace astfel de sume. Purtătorul de cuvânt al casei de pariuri a declarat ulterior că s-a pornit de la ideea că acest client este independent din punct de vedere financiar, dar este destul de evident că de fapt atâta timp cât el pierdea la pariuri, agenția avea doar de câștigat și nu era interesată de modul în care acesta a făcut rost de bani.

Electricianul britanic și-a făcut de cap până în 2015, atunci când s-a aflat că cei £850,000 erau bani furați de la o persoană vulnerabilă. Nu sunt oferite mai multe detalii despre modul exact în care banii au fost furați, dar probabil este vorba de o formă de șantaj. Electricianul a fost condamnat la trei ani de închisoare, dar și Gala Coral a avut de suferit, ea fiind obligată de către Gambling Commission să plătească persoanei jefuite despăgubiri în valoare totală de £880,000. Culmea este că cei de la Gala Coral nu sunt la prima ispravă de acest gen, în urmă cu trei ani ei fiind de asemenea sancționați de către Gambling Commission pentru că au permis unei persoane să facă spălare de bani prin intermediul unor FOBT-uri (Fixed odds betting terminal).

Foarte mulți pariori din România s-au întrebat de-a lungul anilor de ce casele de pariuri solicită fiecărui client date personale precum cele de pe buletin, iar mulți luau în derâdere faptul că unul din motive era evitarea spălării de bani. Realitatea este că astfel de cazuri au loc frecvent în toată lumea, iar agențiile de pariuri pot ajunge să aibă probleme foarte mari dacă tratează cu superficialitate acest aspect. 

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi