Un dinamovist a pariat pe înfrângerea Stelei cu Gaz Metan și s-a îmbogățit!

Un dinamovist din Vălenii de Munte a pus ieri un pariu ireal, acesta mizând incredibila sumă de 7,000RON pe o înfrângere a echipei FC Steaua București în partida jucată acasă cu Gaz Metan Mediaș. Înțeleg că există o rivalitate mare între Steaua și Dinamo, dar parcă asta este prea de tot.

Și totuși pariorul, în ciuda riscului asumat, s-a dovedit a fi foarte inspirat în condițiile în care oaspeții s-au impus cu 1:0. Dinamovistul a câștigat nu mai puțin de 50,666RON deoarece Excelbet, agenția stradală unde biletul a fost jucat, a oferit o cotă de 7.60 pentru un pronostic de ”2 solist”. Singura problemă este aceea că pariorul a avut de plătit o taxă de 333RON la plasarea biletului. (5% din miză).

Dacă ar fi pariat online la Unibet (vezi site-ul agenției), atunci el ar fi beneficiat de o cotă de 8.25 și nu ar fi plătit nici acea taxă, astfel încât ar fi câștigat cu vreo 7.000RON mai mult. Dar asta este altă poveste. Oricum chiar și așa biletul este de-a dreptul incredibil și poate fi văzut mai jos. 

Pentru a demonstra că este real, am făcut un screenshot la verificarea online a biletului. Îl poți verifica și tu foarte simplu; intră pe excelbet.ro, iar în secțiunea ”Verificare bilet” trece codul ”PH\130-1\812713” la ”Serie bilet” și ”57724” la ”Cod de verificare”.

excelbet.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi