Un cunoscut jucător de poker este la un pas de închisoare în SUA

Pokerul a trecut şi el la un alt nivel şi majoritatea agenţiilor de pariuri au implementat platforme de poker online în ultimii ani. Pe lângă acestea există o mulţime de site-uri destinate exclusiv pokerului online, care aduc profit multor jucători dar mai ales firmelor care evită taxele impuse de lege. În ţările civilizate se duce de ceva timp o luptă pentru aducerea în legalitate a tuturor platformelor online cu jocuri de noroc, prin impunerea unor taxe, ce-i drept uneori destul de mari.

Un astfel de exemplu este cunoscutul jucător de poker Bryan Micon, care după ce în primii ani de turnee adunase o sumă considerabilă din acest joc de noroc, a dorit să vadă dacă norocul îi poate surâde şi într-o lume mult mai periculoasă. Americanul a neglijat turneele de poker şi a câştigat sume din ce în ce mai mici, însă nimeni nu se gândea că participarea lui la acest gen de jocuri este doar de faţadă.

poker.jpg

În realitate, acesta a pus bazele unui sistem de jocuri de noroc interactive prin intermediul site-ului SealsWithClubs, folosind sistemul de plată Bitcoin pentru toate tranzacţiile financiare şi înregistra venituri de până la 12.000 $/lună. Site-ul n-a acţionat însă în concordanţă cu legile statului Nevada, deoarece Bryan Micon a “omis” obţinerea licenţei.

În februarie poliţia a percheziţionat reşedinţa sa din Las Vegas şi a pus sechestru pe unele documente şi aparate electronice. Imediat SealsWithClubs şi-a notificat clienţii să retragă sumele de bani din conturi şi peste câteva zile site-ul a fost închis. Micon a fugit în Antigua, unde a pus bazele unei noi platforme online pe acelaşi proiect.

Acum americanul este acuzat de implementarea unui sistem de jocuri interactive fără licenţă în perioada martie 2014 - februarie 2015, o infracţiune de Clasa B în statul Nevada şi riscă o podeapsă între 8 şi 20 ani de închisoare. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare şi se pare că va reveni în ţară pentru a răspunde în faţa legii.

Voi lupta să apar la nivel mondial integritatea şi onoarea statului Nevada, iar problema jocurilor de noroc este una dintre priorităţi. Trebuie dat un exemplu, deoarece acesta este un caz unic pe teritoriul nostru şi nu dorim să se mai repete.Adam Laxalt, Procuror general al statului Nevada

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi