Un constănțean a câștigat aproape 19,000RON cu meciurile din Europa League!

Un constănțean a câștigat aproape 19,000RON cu meciurile din Europa League! Acesta s-a dus joi 3 noiembrie 2016 într-o agenție stradală Bet Cafe Arena, și cu doar jumătate de oră înainte de începerea primului meci european a jucat pe o miză de 50RON un bilet ce conținea nu mai puțin de 10 pariuri, toate cu cote cuprinse între 1.45 și 2.50.

Toate cele 10 ponturi au fost pronosticate corect, ceea ce a dus la un câștig de 15,155RON, dar și la un bonus de 3,788RON. Asta înseamnă că pariorul a luat în total 18,944RON! Poți vedea biletul mai jos și îl poți verifica online pe site-ul betcafearena.ro introducând codul 167901425 în secțiunea Verificare bilet. 

Interesant este că în urmă cu două zile prezentam un bilet de pariuri câștigător pe Liga Campionilor, unde posesorul biletului a luat 18,550RON. Cele două bilete au fost jucate în fix aceeași agenție de pariuri; să fie ele oare ale aceluiași parior?

Deși constănțeanul a dat lovitura la pariuri offline, noi vă recomandăm să vă jucați doar la agenții de pariuri online deoarece beneficiați de cote mai mari, de bonusuri atractive pentru prima depunere, plus că puteți paria 24 / 7 de pe orice calculator, telefon sau tabletă! 

bilet-bet-cafe.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi