Un client Winner a câștigat 6,291RON cu o investiție de doar 2RON!

Un parior din orașul Plopeni, județul Prahova a dat lovitura la pariuri: acesta a câștigat nu mai puțin de 6,291RON după ce a nimerit toate cele nouă pronosticuri jucate pe un bilet în care a investit doar 2RON! Pariorul a avut un stil de joc destul de ciudat, combinând șase pronosticuri de cote 1.30 - 1.90 cu trei pronosticuri de cote 3.20, 6.00 și 13.00.

Toate pariurile sunt de la meciuri jucate marți, 19.07.2016, iar ”cireașa de pe tort” este reprezentată de pariul câștigător de la meciul Young Boys vs Galatasaray, unde pariorul a anticipat corect că echipa turcă va conduce la pauză, dar va fi egalată până la final (aceasta avut 1:0, dar jocul s-a încheiat 1:1). Culmea este că prahoveanul a avut mai mari emoții la meciul de cotă 1.65 dintre Brechin și Stirling, acolo unde gazdele au învins cu greu după ce au marcat golul victoriei în minutul 87.  

Biletul a fost jucat la agenția de pariuri sportive Winner și poate fi verificat direct pe site-ul acesteia introducând codul ”KESOYM” în secțiunea ”Verificare”.

bilet-winner.jpg

 Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi