Un client StanleyBet a pariat pe goluri la Franța vs Islanda și s-a scos cu un câștig consistent!

Se pare că un parior român a avut încredere mare că meciul dintre Franța și Islanda de la Campionatul European de Fotbal 2016 va fi unul cu goluri, ținând cont că acesta a mizat 2,500RON pe un pronostic de ”over 2.5”. Biletul a fost jucat la o agenție stradală Stanleybet din București și i-a adus câștigătorului un profit de 2,428RON, asta după ce organizatoarea turneului s-a impus cu 5:2.

bilet-stanley.png

Cum am mai spus de nenumărate ori, dacă biletul ar fi fost jucat online iar cota prinsă ar fi fost aceeași, atunci câștigul total ar fi fost mult mai mare. În cazul acesta pariorul ar fi luat 5175RON, cu 247RON mai mult, și asta pentru că s-ar fi evitat plata acelei taxe de 5% la plasarea biletului. Cei de la unibet.ro au oferit la un moment dat chiar și o cotă de 2.60 pentru minim trei goluri, dar la fel de drept este că aceasta a coborât până la 1.83 înainte de startul partidei.

În orice caz bucureșteanul nu a avut deloc emoții ținând cont că biletul său a fost câștigător încă din minutul 43, atunci când Payet a marcat goluri de 3:0. Dacă ai și tu bilete cu care te lauzi, nu ezita să le arăți și celorlalți membri ai comunității PariuriX. Cel mai simplu mod este acela de a uploda biletul în secțiunea Imagini Bilete, iar dacă acesta este destul de impresionant, își va face loc în secțiunea noastră de știri.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi