Un client Stanleybet a avut nevoie de mai puțin de 1 minut pentru a transforma 5RON în 47,600RON!

Un client Stanleybet a dat lovitura vieții, acesta transformând 5RON în 47,600RON în mai puțin de 60 de secunde! Cum a fost posibil așa ceva? Noroc chior la o extragere V-Bingo! 

vbingo-stanley.jpg

V-Bingo este o loterie virtuală organizată de Stanleybet la care au loc extrageri din 4 în 4 minute, iar rezultatele sunt aceleași în toate agențiile din țară. Pariorul trebuie să pună pe bilet șase numere cuprinse între 1 și 49, după care se extrag pe rând 35 de bile. Pentru a lua ceva bani trebuie ca toate cele șase numere ale tale să se afle printre cele 35 extrase. Cu cât nimerești numerele mai repede, cu atât și câștigul este mai mare. Extragerea are loc într-un ritm alert, astfel încât nu durează mai mult de 60 de secunde până sunt extrase toate bilele.

Să nimerești toate cele 6 numere încă din primele 6 este aproape imposibil, este ca și cum ai câștiga la o extragere de la Loteria Națională marele premiu. La V-Bingo un astfel de bilet câștigător aduce un câștig de 20,000 de ori mai mare decât suma investită. Pariorul nostru nu a reușit chiar maximul, dar nici departe nu a fost, cele șase numere ale sale fiind extrase între primele șapte. Astfel acesta a beneficiat de o cotă câștigătoare de 10,000, ceea ce i-a adus un câștig de 47,600RON (după ce a plătit o taxă de 5% la plasarea biletului). 

Recunosc că și eu jucam la astfel de loterii virtuale mai demult, dar niciodată nu am prins o cotă câștigătoare mai mare de 25. Tu ai jucat vreodată? Cât ai luat maxim? Te aștept cu un comentariu mai jos.

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi