Un client Paddy Power și-a pierdut casa, slujba, dar și familia!

”Gambling Commission” este o comisie abilitată să verifice activitatea site-urilor de gambling, și să ofere amenzi în cazul în care găsește nereguli. Aceasta a descoperit că cei de la agenția de pariuri sportive Paddy Power au încurajat un client britanic dependent de jocuri de noroc să joace în continuare chiar dacă aceștia știau de problemele cu care pariorul se confrunta. În final el a ajuns în situația în care să fie dat afară de la cinci slujbe diferite,să își piardă casa, dar și familia.

paddypower.jpg

Acest parior (îi vom spune Client A pentru că identitatea lui nu a fost făcută publică) obișnuia să se joace la aparate de jocuri prezente prin casele de pariuri stradale Paddy Power, aceste aparate fiind cunoscute sub numele de FOBTs (Fixed odds betting terminal). Aici clienții pot paria pe evenimente cu cote fixe, inclusiv pe ruletă, blackjack și alte jocuri de cazino. Acest aparat de ”păcănele” (pentru că în fond despre asta este vorba) este perfect pentru a ”stoarce” de bani dependenții de jocuri de noroc deoarece permite plasarea de pariuri de până la £100 la fiecare 20 de secunde!

În mai 2014 angajații Paddy Power care lucrau la agenția pe care acest Client A o frecventa și-au anunțat superiorii că au un client care este dependent de jocuri de noroc. În mod surprinzător, unul din superiori le-a spus să facă în așa fel încât să îl convingă pe Client A să frecventeze mai des localul, chiar dacă în mod normal ei ar fi fost obligați să îl ajute să renunțe la dependența sa.

În august 2014, unul din operatorii de la ghișeul acelei agenții stradale s-a întâlnit pe stradă cu clientul dependent și a aflat că acesta avea cinci joburi pe care le-a pierdut pe toate din cauza dependenței, iar mai mult decât atât, a ajuns să își piardă și casa. De asemenea, el a fost părăsit și de soție și a pierdut și dreptul de a își vedea copiii.

În final toate aceste lucruri au fost aflate de către cei de la ”Gambling Commission”, care i-au obligat pe cei de la Paddy Power să ”doneze” suma de £280,000 către diferite cazuri sociale, dar nu este precizat dacă și pariorul cu probleme va primi o parte din această sumă. Știrea originală poate fi găsită pe gambling-stories.com. Noi, cei de la Pariurix, îi sfătuim pe toți cei cu probleme să solicite imediat ajutorul unui specialist sau chiar unor prieteni pentru a nu ajunge în situația persoanei despre care am vorbit mai sus. Dependența de jocuri de noroc este o problemă gravă ce trebuie tratată la timp!

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi