Un client Multibet a câștigat aseară peste 5,400RON cu un bilet pe Liga Campionilor!

Un client Multibet a dat ieri lovitura la pariuri mizând pe meciuri din Liga Campionilor. Acesta s-a dus la o agenție stradală Multibet și a pariat 100RON pe un bilet ce conținea pariuri pe șapte din cele opt meciuri ale serii, el evitând partida CSKA Moscova vs Tottenham (0:1). 

Toate cele șapte pronosticuri de pe bilet au avut cote similare, cea mai mică fiind de 1.70, și cea mai mare de 1.95. În final toate pariurile alese au fost câștigătoare, ceea ce i-au adus pariorului un câștig total de 5,473RON. Poate că acest bilet nu este la fel de impresionant ca altele prezentate de noi în secțiunea de Știri, dar cu siguranță trebuie apreciată inspirația fericitului câștigător.

Totuși clientul Multibet nu a fost lipsit de emoții, și asta pentru că la meciul Monaco vs Leverkusen el a mers pe GG (ambele echipe marchează). Deși partida s-a încheiat 1:1, primul gol a venit abia în minutul 74 atunci când Chicharito a punctat pentru oaspeți, iar golul egalizator a fost marcat în al patrulea minut de prelungire la ultima fază a jocului!

multibet-2.png

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi