Un client Mozzartbet a nimerit pe același bilet 5/5 pronosticuri de tipul Pauză/Final!

Pariorii din Caracal lovesc din nou! După ce la începutul lunii august un client Casa Pariurilor a reușit să ia peste 20,000RON cu o investiție de doar 2RON, a venit rândul unui alt parior (sau poate același?) să dea lovitura la o agenție Mozzartbet.

Pariorul a mizat 10RON pe un bilet format din cinci pronosticuri de tipul Pauză / Final, toate cu cote cuprinse între 4.50 și 5.60. La toate cele cinci partide olteanul a mers pe un rezultat de egalitate la finalul primei reprize, iar pentru repriza a doua a mizat pe patru victorii ale gazdelor și pe una a echipei vizitatoare. Și să nimerești un singur pronostic din cele cinci este greu, dar 5/5 este aproape imposibil.

Și totuși, în mod incredibil toate cele cinci selecții au fost pronosticate corect, ceea ce a adus fericitului câștigător o mică avere: 42,238RON!  Dacă vrei să vezi cu ochii tăi că acest bilet este cât se poate de veritabil, atunci intră pe mozzartbet.ro și introdu următorul cod însecțiunea Verificare bilet: 3020 - 4342248 - 1426.

bilet-mozzartbet.png

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi