Un client Mozzartbet a luat o căruță de bani după ce a prins 26 de pariuri pe același bilet!

Un bucureștean a dat lovitura în acest weekend cu un bilet care avea șanse minime de reușită. Acesta s-a dus sâmbătă la o agenție stradală Mozzartbet și a pus pe 5RON un bilet ce conținea nu mai puțin de 26 de selecții din fotbal! Este adevărat că vorbim doar de pariuri pe favoriți, toate selecțiile de pe bilet având cote cuprinse între 1.19 și 1.57. Dar chiar și așa, să nimerești 26 / 26 este aproape imposibil pentru că este greu să nu prinzi măcar o surpriză.

Și totuși soarta a fost de partea bucureșteanului, toate pronosticurile de pe bilet fiind anticipate corect. Astfel acesta a beneficiat de o cotă câștigătoare de 876,31, ceea ce i-a adus un câștig inițial de 4,171.25RON, la care s-a mai adăugat un bonus de 35% (1,460RON) datorită numărului mare de pariuri de pe bilet. În final pariorul a luat 5,574.88RON, o sumă foarte frumoasă ținând cont că el a mizat doar 5RON.

Mai jos poți vedea biletul,pe care am preferat să îl luăm de pe site-ul Mozzartbet; îl poți vedea și tu introducând codul 3029-2159141-1430 în secțiunea ”Verificare bilet”. Aveam și o poză reală cu el, dar biletul era fotografiat de la o înălțime considerabilă pentru a încăpea integral în poză, iar astfel pariurile jucate erau foarte greu de citit  :)

bilet-mozzartbet.png

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!