Un client Fortuna a profitat din plin de cotele mărite din weekend! Câștig de peste 80,000RON!

Weekend-ul acesta Fortuna Bet (vezi site-ul agenției) a sărbătorit un an de la intrarea pe piața de pariuri din România, motiv pentru care pe întreaga durată a sfârșitului de săptămână (16-18 septembrie) a oferit în agențiile stradale cote aniversare pe cele mai populare pariuri.

Au fost mulți pariori care au profitat din plin de pe urma cotelor mărite, dar cel mai câștigat a ieșit un bucureștean care cu o miză de 200RON a luat nu mai puțin de 81,077RON! Acesta a pus un bilet ce conținea 11 pronosticuri, toate cu cote cuprinse între 1.30 și 2.17, cota totală a biletului fiind de 435.67. 

Majoritatea ponturilor au fost de la meciuri din campionate de top precum Spania La Liga, Anglia Premier League, Italia Serie A sau Germania Bundesliga, dar pe bilet și-a făcut loc atât victoria lui Dinamo în meciul cu CSMS Iași (cotă 1.77), cât și două partide din Austria Bundesliga și Olanda Eredivisie. Dacă vrei să verifici autenticitatea biletului, atunci intră pe efortuna.ro, accesează secțiunea ”Pariază în agenții”, iar în partea dreaptă a paginii găsești opțiunea ”Verifică bilet” unde trebuie să treci codul im4pd.

Noi recomandăm tuturor utilizatorilor PariuriX care vor să parieze la Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) să își deschidă un cont online pentru că sunt scutiți de plata taxei de 5% la fiecare bilet plasat, plus că pot primi un bonus pentru prima depunere de până la 1,550RON. Mai mult decât atât, orice client poate depune și retrage bani direct din agenții prin intermediul serviciului Fortuna Cashpoint, fără a avea nevoie de un card de credit / debit.

bilet-fortuna-1.jpg

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!