Un client Favbet a dat două tunuri la pariuri într-o singură zi!

Joi, 4 august, un buzoian a pus două pariuri live curajoase la o agenție locală Favbet. Ambele pariuri au fost de la meciul de tenis dintre A.Bogdan și T. Babos, meci ce conta pentru turneul WTA Florianopolis. Primul pariu a fost pus pe 200RON și o cotă de 8,30. Deși șansele de câștig erau mici, pariul a fost unul câștigător, el aducând după plata impozitului de 5% un câștig de 1,580.98RON. 

Buzoianul a prins curaj, iar după doar un sfert de oră a mizat 1,000RON din câștigul anterior pe o cotă de 1.75. El a câștigat din nou luând alți 1,666.67RON (666.67RON) profit. Deci din doar două pariuri acesta a reușit să transforme 200RON în 2,246RON. Nu este rău nu?

Deși acest parior a avut noroc la pariuri live plasate la o agenție stradală, PariuriX vă recomandă să pariați live doar online pentru că nu trebuie să stați de fiecare dată la coadă pentru a plasa pariul dorit, puteți paria la orice oră din zi sau din noapte de oriunde v-ați afla, aveți acces la o gamă mai largă de pariuri, iar exemplele pot continua. 

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

avbet2.jpg

favbet-1.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi