Un client ExcelBet a prins pauză/final: 2/2 la Botoșani vs Steaua pe o miză de 4,000RON!

Un parior din Tulcea și-a asumat un mare risc ieri, acesta mizând suma de 4,000RON pe pronosticul Pauză / Final : 2/2 la meciul Botoșani vs Steaua din Cupa Ligii. Spun că și-a asumat un mare risc pentru că era cunoscut faptul că Reghecampf nu va băga în teren cel mai bun 11. Acest lucru a fost reflectat și de cote, pentru că Excelbet, agenția unde biletul a fost jucat, a oferit o cotă de 4.20 pentru acest pronostic.

Sunt convins că la un moment dat pariorul a avut mari emoții în condițiile în care finalul primei reprize se apropia vertiginos, iar Steaua nu reușea să marcheze. Tulceanul a trecut de la agonie la extaz când Tudorie a reușit să deschidă scorul în al doilea minut de prelungire a primei reprize, și s-a calmat de tot în minutul 50 când Ovidiu Popescu a dublat avantajul ”roș-albaștrilor”. În final pariorul a luat 16,000RON în cap, de patru ori mai mult decât a investit. Tu ai fi avut curaj să joci un asemenea bilet în condițiile date?

În mod normal aș spune că era mai bine dacă ar fi jucat biletul online, dar aceasta este una din puținele situații când de fapt nu aș avea dreptate. Și asta pentru că cota la P/F : 2/2 a scăzut la Unibet (vezi site-ul agenției) de la 4.00 până la 2.80 înainte de fluierul de start, iar la unele agenții a ajuns chiar și la 2.25. 

bilet-excelbet.jpg

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe telefon la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi