Un client Bet Cafe Arena a luat câștigul maxim la pariuri cu doar 2RON!

Un clujean a dat lovitura vieții la pariuri sportive: acesta a jucat 2RON pe un bilet cu 17 meciuri și a pus mâna pe un câștig incredibil de 100,000RON! De fapt acesta este câștigul maxim la Bet Cafe Arena, agenția la care a pariat, deci nici nu putea lua mai mult de atât.

bet-cafe-1.png

Toate selecțiile de pe bilet aveau cote cuprinse între 1.40 și 3.30, iar printre acestea se regăsesc și partide din România Liga 1 precum Concordia vs Voluntari, Craiova vs Târgu Mureș, Pandurii vs Astra sau Viitorul vs Steaua. Nu lipsesc nici meciurile din preliminariile Ligii Campionilor în care au fost implicate formații românești: Copenhaga vs Astra și Steaua vs Sparta Praga.

Dacă ți se pare că acest bilet este prea incredibil să fie adevărat, atunci îl poți verifica direct pe site-ul agenției. Intră pe betcafearena.ro, iar în chenarul ”Verificare bilet” introdu codul ”160529874”. 

Dacă ai și tu câștiguri incredibile cu care te lauzi, nu ezita să le uplodezi în secțiunea ”Imagini Bilete”, iar cele mai interesante bilete vor deveni subiecte de știri pe site-ul nostru! 

bet-cafe-2.png

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi