Un client Bet Cafe Arena a câștigat 48,036RON cu doar două meciuri pariate!

Un bucureștean a jucat un bilet foarte îndrăzneț, cum rar vezi. Acesta a pariat nu mai puțin de 740RON pe un bilet care conținea doar două pronosticuri, dar ambele de cote foarte mari. 

Primul pont a fost de la Internacional vs Atletico-MG, meci din Cupa Braziliei. La acesta pariorul a mers pe 2 pauză / 2 final și minim 3 goluri. Oaspeții s-au impus cu 2:1 după ce la pauză conduceau cu 1:0, dar pariul a ieșit cu mari emoții deoarece golul victoriei a fost marcat în minutul 90.

Al doilea pont de pe bilet a fost de la Mushuc Runa vs Ind. del Valle, meci din Ecuardor Serie A. Pariorul a optat pentru același pronostic combinat de 2 pauză / 2 final și minim 3 goluri. Acest pariu a ieșit mult mai lejer, echipa vizitatoare impunându-se cu 3:1 după ce la finalul primei reprize deja conducea cu 3:0.

Ambele meciuri s-a jucat în noaptea de miercuri spre joi, și au adus cote câștigătoare de 9.60, respectiv 7.10. Asta înseamnă că cu doar două ponturi pariorul a câștigat fabuloasa sumă de 48,036RON. Biletul poate fi văzut mai jos și poate fi verificat pe site-ul betcafearena.ro introducând codul 166669583 în secțiunea Verificare bilet

bilet-bet-cafe-arena.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi