Un chinez a omorât 19 persoane din cauza dependenței față de jocurile de noroc!

chinez.png

Pe data de 28 septembrie 2016 a avut loc unul din cele mai sângeroase masacre din istoria recentă a Chinei. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, cu tulburări psihice evidente, a omorât 19 persoane, printre care și părinții săi, totul pornind de la o dependență față de gambling!

Tânărul pe numele de Yang Qingpei era un împătimit al jocurilor de noroc, ne relatează dailytelegraph.com.au. Acesta locuia și lucra în Kunming, capitala provinciei chineze Yunnan, care este situată la 200km distanță de satul lui natal Yema. Însă toți banii câștigați prin muncă ajungeau să fie pierduți la jocuri de cazino, iar evntual Yang a acumulat datorii foarte mari pe care nu le-a mai putut plăti. De aceea el s-a întors acasă pentru a cere bani părinților, însă aceștia au refuzat să îl ajute. Într-un exces de furie Yang și-a omorât atât mama cât și tatăl cu un cuțit sau cu un obiect ascuțit.

Pentru a își ascunde urmele, el nu s-a oprit aici și a ucis alte 17 persoane, majoritatea vecini și rude. Patru din victime nici măcar nu erau majore, iar printre ele se regăsea și o fetiță de numai 3 ani! În ciuda efortului de a își ascunde urmele, criminalul a fost rapid depistat de poliție și arestat. Este neclar în acest moment ce pedeapsă riscă Yang.

Sigur, în cazul lui este vorba de o problemă mult mai gravă decât dependența față de gambling. Totuși dacă consideri că jocurile de noroc îți afectează viața de zi cu zi și nu crezi că poți gestiona singur această situație, atunci recomand să citești acest articol: https://pariurix.com/rezultatele-studiului-gfk-realizat-pentru-romanian-bookmakers-si-romslot.html.

Sursă foto: dailytelegraph.com.au

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi