Un celebru boxer îşi arată abilităţile şi la masa de poker

Pokerul este jocul de noroc cu cea mai mare răspândire printre marile personalităţi sportive din întreaga lume şi bineînţeles că boxerii nu puteau lipsi de pe această listă. Este şi cazul unui mare sportiv englez, multiplu campion mondial, care în această perioadă pare că se concentrează mai mult pe poker decât pe antrenamente.

Carl Froch este aşteptat să intre în ring anul acesta contra lui Gennady Golovkin. Britanicul a declarat însă în mai multe rânduri că se gândeşte tot mai serios la retragere şi că lupta ar putea fi anulată. Acesta nu pare deloc concentrat pe carieră în acest moment şi a lăsat sala de antrenamente pentru masa de poker. Pasiunea sa pentru acest joc de noroc este binecunoscută şi în repetate rânduri a fost surprins în casinouri. Deşi în trecut încerca să ascundă această pasiune, acum vorbeşte relaxat despre poker ca şi cum ar fi a doua sa "meserie". 

Daţi click aici pentru a juca poker online!

În această săptămână a participat la un turneu în Lenton, Marea Britanie, unde a ajuns la masa finală contra jucătorului profesionist de poker Rob Yong. A reuşit o victorie de excepţie şi a plecat acasă cu 3.000 de lire sterline.

Este destul de greu să ajungi la masa finală contra celui mai bun om. Tensiunea se simte din plin. Iubesc provocările, ca şi în box, iar când am avut ocazia să-l bat pe campionul turneului n-am ezitat. Sunt încântat că am ajuns la masa finală, deoarece au fost jucători excelenţi în turneu. Sunt implicat în poker şi voi continua cu această pasiune a mea.Carl Froch

Carl Froch a ajuns la 37 de ani şi în cariera de boxer a fost dublu campion mondial WBC la categoria supermijlocie şi campion mondial IBF la aceeaşi categorie. N-a negat în vreun moment că a dezvoltat o mare pasiune pentru poker şi chiar a declarat că acest joc de noroc îl reprezintă.

Simt aceeaşi adrenalină ca şi în ring. Pokerul este acum o parte din mine şi devin din ce în ce mai bun. Ca şi în box, trebuie să anticipezi mişcările adversarului şi acesta este un aspect psihologic al jocului care mă fascinează.Carl Froch

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi