Un cazino din Pitești a fost jefuit sâmbătă demineață! Vezi câți bani a luat hoțul!

Sâmbătă dimineață în jurul orei 07:00 un bărbat s-a strecurat într-un cazino din Pitești prin ușa din spate fără a fi observat în încercarea de a jefui localul. Era și greu să fie văzut de cineva ținând cont că în momentul respectiv în cazino se mai afla doar o singură angajată. 

jaf-casino.jpg

Conform realitatea.net, hoțul a lovit-o pe angajată de mai multe ori în speranța că aceasta îi va da toți banii din casă, dar el a avut surpriza neplăcută să afle că banii au fost deja predați. Chiar și așa, el nu s-a dat bătut și a început să caute prin cazino până a reușit să găsească un plic cu 500RON. Acesta a luat banii și s-a făcut nevăzut, chiar dacă angajata a reușit să apese butonul de panică iar angajații firmei de securitate au intervenit într-un timp scurt.

Deși au trecut mai bine de 48 de ore de la momentul jafului, nu a apărut nici o știre care să confirme că hoțul ar fi fost prins. Dacă acesta va fi găsit, el riscă o pedeapsă destul de mare deși nu a reușit să plece cu mare lucru din respectivul cazino. 

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi