Un canadian s-a sinucis după ce a pierdut la jocuri de noroc banii asociației de fotbal pe care o conducea!

Jocurile de cazino au făcut o nouă victimă, de data aceasta în Canada acolo unde Terry Marra, președintele de la ”Gorge Soccer Association” s-a sinucis după ce a pierdut la jocuri de cazino peste 368,000$ care nu erau ai săi, ne informează bc.ctvnews.ca.

mara-terry.png

”Gorge Soccer Association” este o asociație de fotbal din Victoria, Canada unde sunt înregistrați peste 800 de jucători tineri care speră ca într-o bună zi să reușească să își facă loc în fotbalul mare. Terry Marra era președintele acestei asociații încă din anii '90, și a avut un real succes în această funcție, el fiind foarte apreciat de persoanele din cadrul clubului.

Însă se pare că în ultimii ani acesta a căzut în patima jocurilor de noroc, motiv pentru care a început să fure din bugetul asociației pentru a își putea finanța dependența față de ”păcănele” și alte jocuri de cazino. Acesta nu a luat toți banii deodată, ci i-a sustras de-a lungul a opt ani, suma maximă luată într-un an calendaristic fiind de 78,000$. Inițial s-a crezut că suma furată în total este de 250,000$, dar calculele recente arată că aceasta este de cel puțin 368,000$, iar în final s-ar putea să fie chiar mult mai mare de atât.  

Nimeni nu a știut de acest lucru până de curând, când s-a constatat că clubul nu are suficienți bani pentru a plăti anumite utilități, iar în acel moment persoanele din cadrul asociației au solicitat să vadă registrele fiscale. Marra și-a dat seama că este doar o chestiune de timp până când se va afla de isprava sa, moment în care a decis să se sinucidă. Acesta a luat o supradoză de pastile și a fost găsit mort în propriul pat din reședința sa din Victoria. El a lăsat și două bilete de adio, dar conținutul lor nu a fost făcut public.

Autoritățile locale afirmă că acesta este cel de-al 18-lea caz de sinucidere în ultimii patru ani din cauza jocurilor de noroc.Dacă crezi că te confrunți și tu cu o dependență față de gambling, poți încerca testul nostru, iar dacă rezultatele nu sunt cele dorite atunci trebuie să soliciți ajutorul prietenilor, familiei sau chiar a unor profesioniști.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi