Un buzoian a jucat 50RON pe opt pariuri de tipul ”over 2.5”! Vezi cât a câștigat acesta!

Un buzoian a jucat luni 12 septembrie un bilet de pariuri, pe cât de simplu, pe atât de eficient. Acesta s-a dus la o agenție locală Bet Cafe Arena și a mizat suma de 50RON pe opt pronosticuri, toate de tipul ”peste 2.5 goluri”. Toate selecțiile de pe bilet au fost câștigătoare, iar astfel pariorul a luat în total nu mai puțin de 13,117RON!

Cea mai mare cotă a fost prinsă la partida Rubin Kazan vs Ural, acolo unde casele de pariuri ofereau o cotă de doar 1.40 - 1.50 la pronosticul ”under 2.5”. Totuși pariorul a fost inspirat, și împotriva așteptărilor, el a mers pe minim trei goluri. După jumătate de oră de joc oaspeții și-au dat un autogol, iar tabela a rămas nemodificată până în minutul 70. Atunci Tkachuk a dublat avantajul gazdelor, ca șase minute mai târziu Lestienne să marcheze și golul de 3:0, care a însemnat implicit și câștigarea pariului. Oaspeții au punctat și ei o dată până la final, dar deja nu mai conta.

Poți vedea mai jos biletul, iar dacă vrei să îl verifici online, atunci intră pe betcafearena.ro, iar în secțiunea ”Verificare bilet” introdu codul 163336496

betcafe-.jpg

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi