Un bucureștean îți arată cum se câștigă la Bet Cafe Arena 41,000RON cu doar 10RON!

Meciurile din Europa League dau de obicei mari bătăi de cap pariorilor din cauza rezultatelor imprevizibile, dar din când în când mai apar și pariori cu câștiguri fabuloase pe această competiție. Cel mai bun exemplu este cel al unui bucureștean care a pus joi la Bet Cafe Arena un bilet pe 10RON ce conținea 14 selecții, toate din Liga Europei.

Spre deosebire de majoritatea pariorilor care joacă pariuri în acumulator cu o singură variantă de câștig, bucureșteanul a preferat să meargă pe un sistem mai complex: patru meciuri în bază (cote 1.25 - 3.80) și zece meciuri (cote 1.70 - 4.50) între care a jucat trei sisteme diferite: 4/10, 6/10 și 7/10. În mod incredibil, acesta a anticipat în mod corect rezultatul a 13 din cele 14 pariuri de pe bilet, singurul pronostic greșit fiind cel de la Gabala vs MTK Budapest, meci în care azerii s-au impus cu 2:0.

Bucureșteanul a mers aici pe un rezultat de X, iar astfel a ratat posibilitatea de a pune mâna pe câștigul maxim de 100,000RON. Totuși nu cred că a fost prea supărat în condițile în care a câștigat impresionanta sumă de de 41.374RON!

Dacă acest caz fericit te inspiră și vrei să joci și tu la pariuri, dar nu prea ai idei, ai putea să te inspiri din Biletul zilei propus de specialiștii noștri.

betcafe.jpg

Vezi top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi