Un bucureștean a câștigat 22,557RON cu doar 4 meciuri pariate!

Un bucureștean a dat marți lovitura la pariuri pe Liga Campionilor, acesta reușind să transforme 50RON în 22,785RON cu doar patru pronosticuri corecte pe bilet. Cum a reușit el această performanță? A jucat doar cote mari: 3.00, 5.00, 5.50 și 5.80. Astfel a obținut o cotă de 478.5, cotă pe care alții o fac din 10-15 meciuri.

Cota cea mai mare de pe bilet, cea de 5.80, provine de la meciul Benfica vs Napoli acolo unde pariorul a mers pe combinația: oaspeții câștigă și ambele echipe marchează. Napoli s-a impus cu 2:1, toate golurile fiind reușite în reprize secundă. Biletul poate fi văzut mai jos și poate fi verificat online pe site-ul betcafearena.ro introducând codul ”175375770” în secțiunea Verificare bilet. 

Deși acest bucureștean a dat lovitura la o agenție stradală Bet Cafe Arena, noi recomandăm utilizatorilor noștri să joace doar online deoarece sunt scutiți de plata unei taxe de 5% la plasarea biletelor, se poate paria 24 / 7 de pe orice calculator sau dispozitiv mobil, sunt oferite promoții și bonusuri atractive, iar lista poate continua. Aici găsești o listă cu toți operatorii online licențiați: https://pariurix.com/agentii

bilet-betcafe.jpg

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!