Un britanic a tras lozul cel mare! Câștig fabulos dintr-un loz răzuibil cu doar două zile înainte să devină tată!

Publicația britanică Mirror ne anunță că Kenny Ashton, un agent comercial de 33 de ani din Sunderland, a fost lovit de un noroc chior chiar cu două zile înainte să devină tată.

Pentru a celebra faptul că va deveni tată pentru a cincea oară, acesta s-a dus la un supermarket local de unde a achiziționat un loz răzuibil în valoare de 5£. Acest loz era de tipul ”20X Cash scratchcard” și era furnizat de către Loteria Națională. Kenny a răzuit lozul pe loc, iar inițial credea că a câștigat 10£, dar nu mică i-a fost mirarea când a văzut că a pus mâna pe un premiu fenomenal de 1 milion de lire, sumă care cu siguranță îi va schimba viața. 

kenny-ashton.jpg

Kenny nu era o persoană foarte înstărită; acesta lucrează ca agent comercial la o firmă care se ocupă cu furnizarea de uși și geamuri, și locuiește cu soția sa Gillian și cu fiica lor de trei ani într-o casă închiriată. El mai are alți trei copii, dar din altă căsătorie. După ce biletul a fost validat de către cei de la Camelot, norocosul câștigător nu a pierdut deloc timpul, acesta achiziționând o mașină Ford Galaxy.

Care este câștigul maxim de care ai auzit vreodată la un loz răzuibil furnizat de Loteria Română? Eu am văzut că ar fi oferite mai multe tipuri de lozuri cu premii maxime de 50,000 - 500,000RON, dar nu prea am auzit de persoane care să și câștige aceste premii.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi