Un britanic a ridicat câștigurile de pe un bilet plasat în urmă cu 43 de ani!

Un britanic a devenit faimos după ce s-a prezentat la casa de pariuri William Hill cu un bilet câștigător pe cursa de cai ”Grand National” din ... 1974!

Bob Holmes, un pensionar de 76 de ani din Houston, Renfrewshire, își ajuta cumnata să se mute, iar în timp ce se uita prin niște documente vechi a găsit un bilet de pariuri plasat în 1974 pe victoria lui ”Red Rum” la ”Grand National”, una dintre cele mai importante curse de cai din Marea Britanie (aceasta are loc anual)! După ce s-a documentat un pic, bărbatul a realizat că biletul era câștigător la o cotă de 12.00, dar nu a fost încasat vreodată. Se pare că acesta aparținea socrului său Joe Robertson, care a decedat în 1979.

Bob a spus pentru mirror.co.uk: ”Am fost surprins să găsesc acest bilet mai ales că socrul meu paria foarte rar, poate maxim de 2-3 ori pe an. Nu am idee de ce nu și-a ridicat câștigul, probabil a pierdut biletul”. Acesta a contactat William Hill, agenția la care biletul a fost plasat, iar spre surprinderea lui cei de acolo au confirmat că biletul este unul valid, câștigător, și că sunt dispuși să îi plătească lui câștigul. Impresionați de biletul care data din urmă cu 43 de ani, și probabil conștienți că știrea va ajunge prin multe ziare britanice, William Hill au decis ca pe lângă câștigul normal de 130£ (care oricum era mai mare decât cel inițial, fiind luată în considerare și rata de inflație), să îi mai ofere și un freebet de încă 130£ pe Grand National de anul acesta, dar și încă 130£ pe care să îi doneze în scop caritabil.

Acum ca să fiu un pic răutăcios, sunt curios dacă agenția ar fi fost la fel de darnică dacă suma câștigată ar fi mai avut vreo 3 zerouri în coadă. Voi ce ziceți? Mai jos puteți vedea și biletul câștigător. William Hill nu este licențiată în România, vezi aici lista agențiilor legale de la noi din țară!

Pariază acum la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!

Bob și soția sa Nancy


Red Rum și jocheul Brian Fletche

 

Biletul câștigător din 1974

Pozele au fost preluate de pe http://www.mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi