Un britanic a plătit o taxă de 0,01£ la un turneu de poker, și a ajuns să câștige 135,000£!

Andy Jankowski este un englez de 44 de ani care lucra în IT și care până de curând nu avea nici o treabă cu pokerul profesionist. El se mai juca din când în când, dar nu câștigase niciodată vreo sumă mai mare de 1,000£.

Într-o zi acesta decis să își încerce norocul în cadrul turneelor online de calificare pentru World Poker Tour, turnee ce erau împărțite pe mai multe faze. Conform celor de la mirror.co.uk, Andy s-a înscris chiar în cea mai de jos fază, unde taxa de înscriere era de doar un cent. Acesta a câștigat turneul respectiv, a mers în faza următoare, și a ținut-o tot așa până a pus mâna pe un pachet pentru World Poker Tour în valoare de 2,200£. 

andy-jankowski.jpg

El a ajuns eventual la turneul offline ”WPT National UK Main Event” unde mai participau alți 800 de jucători, toți profesioniști. Deci cu o investiție de doar un cent acesta a câștigat un loc la un turneu unde potul total era de 1 milion de dolari, dar povestea nu se termină aici.

Andy Jankowski nu doar că a ajuns acolo, dar a reușit în cele din urmă să și câștige acel turneu după ce l-a învins la heads-up pe un alt britanic, Daniel Tang, care era mult mai experimentat și care câștigase sume consistente de bani de-a lungul carierei de jucător profesionist de poker. Această victorie i-a adus lui Andy un cec de 192,210$ (135,000£), care cu siguranță îl va convinge să ia mult mai în serios decât până acum jocul de poker.

Acesta a zis că din banii câștigați primul lucru pe care îl va face este să își cumpere o mașină, după care va investi o parte din bani în proprietăți imobiliare.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi