Un britanic a pariat 10,000£ că Trump va câștiga preşedinţia în SUA!

trump-vs-hillary.jpg

În urmă cu 2 zile colegul meu Laur vă prezenta o știre foarte interesantă din care aflam că o britanică a pariat la William Hill 183,000 de lire sterline (peste 900,000 RON) pe victoria lui Hillary Clinton în duelul cu Donald Trump pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii. Suma este de-a dreptul impresionantă, dar cota nu este foarte mare (1.17), mulți considerând acesta ca fiind un pariu sigur.

Însă nu toți pariorii sunt de aceeași părere, și se pare că sunt destui și cei care încă au încredere deplină în succesul lui Donald Trump. Până în urmă cu două zile, cea mai mare sumă pariată la William Hill pe o victorie a magnatului american era de ”doar” 2,000 de lire, dar site-ul marketwatch.com ne anunță că între timp s-a găsit un londonez care să mizeze 10,000 de lire la o cotă de 6.50, ceea ce înseamnă că el ar putea câștiga 65,000£. După plasarea pariului cota lui Trump a scăzut direct la 5.50, ceea ce este de înțeles.

Mai este un alt britanic care va câștiga și mai mulți bani dacă Trump va deveni noul președinte al Statelor Unite. Cum așa? Acesta a plasat 30 de pariuri mai mici pe același rezultat, care îi pot aduce un câștig total de 100,000£! Și cu cât ne apropiem de marele moment, cu atât se vor găsi tot mai mulți pariori să mizeze sume fabuloase pe unul dintre cei doi candidați. Dacă vrei și tu să pariezi pe Donald Trump sau pe Hillary Clinton, atunci o poți face la această casă de pariuri online

 

unibet.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi