Un britanic a furat lozuri răzuibile în valoare de 2,000£, dar nu a câștigat nimic!

Luna trecută în Lincolnshire, Anglia a avut loc un jaf cel puțin ciudat, și asta pentru că o persoană a spart în miez de noapte un magazin de lozuri răzuibile! Acesta a furat toate lozurile pe care le-a găsit (peste 2,000), aducând magazinului o pagubă de 2,379 de lire, plus un geam spart!

lozuri.jpg

Hoțul a făcut însă o greșeală imensă: s-a tăiat în momentul în care a spart geamul, iar astfel poliția a găsit sânge la locul faptei. A fost doar o chestiune de timp până când autoritățile au ajuns la ușa lui Jonathan Simons, un bărbat de 32 de ani care era cunoscut pentru faptul că avea o dependență față de lozurile răzuibile. Până să fie prins, Simons a reușit să răzuiască toate cele 2,000 de lozuri furate, dar spre ghinionul lui acestea i-au adus un câștig de doar 177 de lire. Cu banii respectivi se pare că el a cumpărat alte lozuri, dar din care nu a mai câștigat nimic!

Deloc surprinzător, judecătorul a ajuns la concluzia că bărbatul este un pic sărit de pe fix, el recomandându-i să se ducă la un psihiatru. Această ”boală” l-a ajutat totuși pe Simons să scape de pușcărie. El trebuie să muncească timp de 12 luni în folosul comunității, iar timp de 2 luni nu are voie să iasă din casă între orele 8 seara și 8 dimineața. De asemenea, bărbatul trebuie să se interneze timp de 15 zile la o clinică de reabilitare, și să platească despăgubiri pentru lozurile furate, dar și pentru geamul spart. 

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!