Un britanic a fost plătit din greșeală cu 44,200£, dar i-a ”spart” la jocuri de noroc!

Cei de la metro.co.uk ne anunță că Steven Burke, un bărbat de 43 de ani din Scarborough, North Yorkshire lucra la o firmă de construcții și urma să primească suma de 442£ pentru o lucrare făcută recent. Însă atunci când directorul i-a trimis banii, a trecut din greșeală încă două zerouri, iar astfel Steven s-a trezit acasă cu un cec de 44,200£!

pounds.jpg

Acestuia nu i-a trecut prin cap că șeful său își va da seama de greșeala făcută și că va dori înapoi suma trimisă în plus. El a început să cheltuiască banii pe tot ce a apucat: și-a cumpărat o mașină, o țigară electronică, cocaină și votcă, iar o parte importantă din banii rămași au fost depuși pe un site de gambling online.

În momentul în care șeful companiei și-a dat seama de greșeala comisă, Burke mai rămăsese cu 15,000£ pe care a fost nevoit să îi returneze. Dar pentru că a cheltuit restul banilor fără a avea vreo intenție să îi dea înapoi, el a fost arestat și riscă acum până la 10 ani de închisoare. Acesta și-a recunoscut vina și speră ca pe 25 iulie, atunci când se va da verdictul final, să scape cu o pedeapsă ceva mai lejeră. 

Nu pot să nu observ totuși că legile din Marea Britanie par mai dure decât cele din Canada, iar verdictele sunt date mult mai rapid. Luni v-am prezentat cazul unui preot canadian care a furat 150,000$ de la două biserici unde slujea, și abia la doi ani după ce a fost prins s-a luat o decizie în cazul său: control judiciar timp de 18 luni, iar dacă în acest interval este ”cuminte” părintele scapă de închisoare.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi