Un britanic a câștigat 700,000£ la pariuri, dar agenția refuză să îl plătească!

cursa-cai.png

Cei de la mirror.co.uk ne prezintă povestea incredibilă a unui parior britanic. În luna martie a acestui an Ian Brown a pariat o liră pe un acumulator ce conținea șapte pariuri pe șapte curse diferite de cai. Șase din cele șapte pariuri au fost pronosticate corect, dar în cea de-a șaptea cursă Josies Orders, concurentul pe care Brown pariase, a terminat pe locul secund. 

Astfel britanicul a câștigat 500£, dar dacă ar i-ar fi ieșit toate cele șapte pronosticuri, atunci ar fi luat nu mai puțin de 700,000£! Însă partea interesantă a poveștii abia începe. Any Currency, câștigătorul inițial al acelei curse, a fost descalificat ulterior pentru că la un test de urină au fost depistate substanțe interzise. Astfel Josies Orders a fost desemnat câștigătorul cursei.

În ciuda acestui aspect, cei de la Sky Bets (agenția unde biletul a fost jucat) refuză să achite câștigul de 700,000£! Aceștia au refuzat să comenteze situația, însă purtătorul de cuvânt al celor de la Paddy Power a venit el cu argumente:

Din păcate această descalificare a cauzat nenumărate probleme deoarece noi, ca și Sky Bets, deja plătisem pariurile câștigătoare pe Any Currency. Astfel cei care au pariat pe acest concurent și-au păstrat câștigurile chiar și după descalificare, în timp ce cei care au mizat pe Josies Orders nu primesc nici un ban în plus.
- Paul Binfield (purtător de cuvânt Paddy Power) pentru mirror.co.uk

Însă această explicație nu îl încălzește cu nimic pe Ian Brown, care în loc să ia 700,000£ trebuie să se mulțumească cu doar 500£:

Evident că sunt nervos. Sky Bets o țin pe a lor: toate pariurile sunt decise în funcție de rezultatele din acea zi. Inițial când am aflat că Any Currency a fost descalificat mă gândeam că îmi voi primi banii, dar mi-am dat seama rapid că agenția nu are de gând să îmi achite câștigurile. Nu știu încă ce voi face mai departe.
- Ian Brown

Tu ce părere ai? Cine crezi că are dreptate? Nu ezita să dai un reply mai jos.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi