Un bărbat și-a uitat copiii în mașină în timp ce se juca la păcănele!

Caz incredibil în Detroit, acolo unde un tată și-a lăsat copiii în mașină pentru a se duce să se joace la păcănele. Mai grav este că el a uitat complet de aceștia, viața lor fiind pusă în pericol!

motor-city.JPG

În dimineața zilei de 29 august 2016, un bărbat în vârstă de 25 de ani a ieșit la o plimbare cu mașina însoțit de cei doi băieți ai săi, unul de doi ani și celălalt de doar 5 luni! Când a trecut pe lângă MotorCity Casino, el nu a putut rezista tentației. Acesta a parcat, și-a lăsat copiii în mașină, și s-a dus să își încerce norocul la păcănele!

Conform site-ului freep.com, nu se știe exact cât au stat singuri cei doi băieți, dar cert este că în jurul orei 11:25 aceștia au fost observați de către un angajat al cazinoului. Angajatul a sunat poliția, dar nu a mai așteptat până au ajuns autoritățile, ci a forțat ușa mașinii pentru a îi scoate pe copii de acolo. Acest lucru este de înțeles pentru că era foarte cald afară, iar în mașină era și mai cald, ceea ce punea viața băieților în pericol mai ales că aveau vârste foarte fragede.

Din fericire cei doi nu au pățit nimic, și au fost duși într-un birou al cazinoului. Între timp a ajuns și poliția, însoțită de reprezentanți de la Protecția Copilului. Nu a durat mult până a fost găsit și tatăl, care a recunoscut că fascinat de jocurile de păcănele, a cam uitat de băieții săi. 

Este incert în acest moment ce pedeapsă riscă părintele inconștient, dar nu ar fi exclus chiar să își piadă drepturile părintești. Tu ce părere ai? Ce ar merita să pățească?

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi