Un bărbat din Marea Britanie a pierdut la jocuri de noroc 30,000£ ce aparțineau tatălui muribund!

Site-ul britanic belfasttelegraph.co.uk ne anunță că Martin O'Brien, un bărbat de 55 de ani din Londonderry, a fost condamnat la un an de închisoare după ce a furat 30,000£ din banii tatălui său muribund pentru a juca la jocuri de noroc.

poza.JPG

Martin O'Brien mai are un frate și două surori, dar el este cel care și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de finanțele tatălui său muribund care suferea de Alzheimer'. Douglas, tatăl lui Martin, a fost internat într-un spital în 2010, iar din acel moment Martin a primit dreptul de a gestiona banii acestuia. Fără ca fratele și surorile sale să știe, el a început să folosească banii respectivi pentru jocuri de cazino și pariuri sportive, pierzând nu mai puțin de 30,000£ pe durata a trei ani.

Când Douglas se afla pe patul de moarte, Martin s-a confesat uneia dintre surori. După moartea lui Douglas, poliția a început să investigheze cazul și a aflat că din cei 30,000£ care ar fi trebuit să se afle în conturi au mai rămas doar 30£. După mai bine de trei ani, Martin a fost condamnat la 12 luni de închisoare: șase cu executare și șase cu suspendare. 

Nu doar că trebuie să petreacă jumătate de an în pușcărie, dar se pare că el a stricat și relațiile cu fratele și cu cele două surori, care nu mai vorbesc cu el în acest moment.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi